Στο Ντόνετσκ πολεμούν ΑΝΔΡΕΣ με καρδιά. Σπουδαία κίνηση μεγαλοψυχίας από τους ρωσόφωνους - ΒΙΝΤΕΟ

Του Στρατή Μαζίδη

Τα πράγματα μόνο καλά δεν εξελίσσονται για το ακροδεξιό καθεστώς της Ουκρανίας που αρχικά είχε μπερδέψει τον πόλεμο με το paintball.

Οι δυνάμεις αυτοάμυνας δια του πρωθυπουργού της ΛΔ του Ντόνετσκ, Zakharchenko, απελευθέρωσαν τους εικονιζόμενους ουκρανούς στρατιώτες καθώς παραδόθηκαν στη ΛΔΝ.

Ο Zakharchenko αφού τους έσφιξε τα χέρια, τους κάλεσε να επισκεφθούν και πάλι το Ντόνετσκ ως επισκέπτες, αλλά προειδοποίησε ότι αν ποτέ θα επιστρέψουν με τα όπλα ως εχθροί και πάλι, τότε δε θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους για μια ακόμη φορά.

Εξουθενωμένοι και με ταλαιπωρημένα πρόσωπα οι ουκρανοί στρατιώτες φανερώνουν το πως εστάλησαν σε ένα άγριο πόλεμο χωρίς καμία υποστήριξη και βοήθεια.

Παράλληλα το φως το δημοσιότητας είδε ένα ακόμη βίντεο με ουκρανούς στρατιώτες εξίσου ταλαιπωρημένους να τα ακούνε από πολίτες και έναν από αυτούς να αρπάζει μερικές από μια γεροδεμένη κάτοικο.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail