Ο σοφός λαός μίλησε κι επέλεξε τη συνέχιση της σύνθλιψής του ανάμεσα στις μυλόπετρες της εφορίας και των τραπεζών

Άγης Βερούτης

Ο σοφός ελληνικός Λαός μίλησε, και επέλεξε συνειδητά τη συνέχιση της σύνθλιψής του, ανάμεσα στις μυλόπετρες της εφορίας και των τραπεζών:
στον ερχόμενο των εκλογών μήνα Ιούνιο, βεβαιώνονται 7 φόροι, μεταξύ αυτών και ο νέος ΕΝΦΙΑς που δίνει το έναυσμα για τις κατασχέσεις όσων αδυνατούν ν'ανταπεξέλθουν στα φαντασιακά εισοδήματα που τους αποδίδει το ΥΠΟΙΚ μέσω των τεκμαρτών εισοδημάτων και τεκμηρίων ακίνητης και κινητής ιδιοκτησίας.

Παρότι η μέση φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων μειώθηκε κατά 25%-30% με την αντίστοιχη μείωση του ΑΕΠ, ενώ κατά 50% ήταν η μείωση των εισοδημάτων της ιδιωτικής οικονομίας στην εξαετία, οι Έλληνες την περασμένη Κυριακή επέλεξαν να πλειοδοτήσουν με 22,71%+8,02%=30,73% την συγκυβέρνηση (ΝΔΠΑΣΟΚ) ώστε να συνεχίσει την υπερφορολόγηση μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ το 26,58% (ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ) επέλεξε ακόμη υψηλότερη υπερφορολόγηση μέσω της αντιπολίτευσης...

Αμφότεροι μονομάχοι υπέρ του Μεγάλου Κράτους, αναμένουν τη χρηματοδότησή του μέσω της αναδιανομής των φόρων των υπολοίπων.

Ταυτόχρονα, άλλοι 9,4% (ΧρυσΑύγουλα-εθνικοΣοσιαληστές) συν 6,60% (Ποτάμι) συν 6,07% (ΚΚΕ) συν 1,2% (ΔΗΜΑΡ) πιστεύουν ακράδαντα στα Σοσιαληστικά Ιδεώδη της αναδιανομής δυστυχίας από όσους παράγουν πλούτο σε όσους "ψηφίζουν τους σωστούς πολιτικούς".

Σύνολο: 80.58% της Ελληνικής Κοινωνίας θέλει Αναδιανομή Εισοδήματος!!

Όχι όμως από τη Λίτσα Λαγκάρντ, όχι από τα 50.000 εμβάσματα άνω των 50.000 ευρώ σε ένα βράδυ, όχι από τα μαύρα ταμεία των κομμάτων και των παρατρεχάμενών τους, όχι από τα λαθρεμπόρια καυσίμων, και όχι από τα αφορολόγητα όρια των βουλευτών που πληρώνουν φόρο μόνο στο 50% του "μισθού" τους, και μηδέν φόρο στα "έξοδά τους".

Όμως η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Επί τη ευκαιρία του εξαγγελόμενου και αναμενόμενου Τουριστικού Κύμματος άνω των 20 εκατομμυρίων Τουριστών το 2014, μια Νέα Αναπτυξιακή Δραστηριότητα αναμένεται να επιφέρει υψηλότατα έσοδα στους ελεύθερους επαγγελματίες που θα την εξασκήσουν.

Όπως χαρακτηριστικά συνέβη και σε όλα τα Μετα-Σοβιετικά καθεστώτα αμέσως μετά την κατάρρευση της οικονομίας και την έλευση του φοροδοτικού γκρεμού άνθισε μια νέα Σταρτ-άπ δραστηριότητα με υψηλότατη ρευστότητα: η Πορνεία

Θα γεμίσουν τα δημόσια ταμεία, λόγω της "ρευστότητας" που χαρακτηρίζει αυτή τη δραστηριότητα, ώστε να μπορεί το κράτος να δικαιώνεται με 80,58%, αναδιανέμοντας φόρους επί πραγματικών πλέον εισοδημάτων από εμπόριο λευκής σαρκός, που όμως έχουν βεβαιωθεί ως φορολογικές υποχρεώσεις επί φαντασιωσικών αξιών ακίνητης περιουσίας και τεκμαρτών εισοδημάτων.

Σύντομα μετά από αυτό θα δημιουργηθεί και φόρος δυνατότητας να πληρώνεις φόρους.

Το Ελληνικό Κράτος ως Έμπορας Λευκής Σαρκός!!!

ΕγέρθητΩ!

-α-

ΥΓ: α, και να μην ξεχάσω, ήρθαν εισαγωγή τα πρώτα 250 βραχιολάκια εντοπισμού εχθές, ώστε να ελευθερωθούν ισάριθμοι δολοφόνοι, για να κάνουν τόπο στις φυλακές για οφειλέτες του ΟΑΕΕ.
Αλληλούϊα!

ΥΓ2: Ελπίζω να είναι σε όλους προφανές ότι το παραπάνω κείμενο είναι χιουμοριστικό!!! :-))))
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail