Nα τα κορίτσια που πήγαν για τζιχάντ

Δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα φωτογραφία στην οποία τα δύο κορίτσια, η Σαμρά και η Σαμπίνα που εγκατέλειψαν τις οικογένειες τους στην Βιέννη με σημείωμα "Πάμε στην Συρία. Θα βρεθούμε στον παράδεισο", φαίνονται να κρατάνε όπλα.


fft31_mf4757487
Τα δύο βοσνιακής καταγωγής κορίτσια 15 και 16 χρονών στην ιστοσελίδα γράφουν τα εξής : "Δεν φοβόμαστε τον θάνατο. Ο θάνατος είναι ο στόχος μας. Μέχρι που με κάλεσε ο Αλλάχ έζησα στην Βιέννη και μετά εγώ υπάκουσα σε αυτή την κλήση και πήρα τον δρόμο μου. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε σε πόσο καλά σπίτια ζούμε. Παντρευτήκαμε. Όλα υπάρχουν εδώ. Ζούμε με περηφάνια".

Η Ιντερπόλ τώρα βρίσκεται στο κατόπι των 15 και 16 χρονών κοριτσιών που μέσω Τουρκίας πήγαν στην Συρία. Η αστυνομία της Βιέννης σχετικά με το θέμα ανακοίνωσε πως "Είναι αληθές πως αναζητούνται διεθνώς. Ερευνούμε ποιος άνοιξε την ιστοσελίδα".

Ακόμη δεν έχει βρεθεί ποιος έβαλε στα δύο κορίτσια την ιδέα τζιχάντ, και αυτά έφυγαν στις 10 Απριλίου από την Βιέννη για Κωνσταντινούπολη.

fft31_mf4757488

Εφ. Πόστα 18/4/2014 / tourkikanea.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail