Κοινωνικό μέρισμα, σα να πετάς τυρόπιτα σε αδέσποτο σκυλάκι

ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΕΣ, ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ.


ΤΟ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ'' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΟΝΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΑΕΙ, ΤΟ 'ΧΑΣΕΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ.
 
ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ,ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ!!
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΜΙΣΣΩ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail