Αυτός είναι ο σκοπός της υπερφορολόγησης

Άγης Βερούτης

Η υπερφορολόγηση σκοπό έχει τη διατήρηση εκατοντάδων χιλιάδων κομματικών στρατιωτών, και αποτέλεσμα το στραγγισμα της παραγωγικής οικονομίας που στη συνέχεια χάνει θέσεις εργασίας.

Το ΦΠΑ πχ που από 18% πήγε στο 23% σε ένα 18μηνο μείωσε την δυνατότητα της παραγωγικής οικονομίας να προσφέρει εργασία.

Οι φόροι στα ακίνητα στοχεύσαν στην καταστροφή 150 επαγγελμάτων που ζουν από την οικοδομή.


Στα αυτοκίνητα φορολογήσαν σε αφανισμό άλλα 30 επαγγέλματα. Όλα αυτά προκειμένου να μη στεναχωρηθουν οι σφραγιδοφόροι εγκάθετοι, ακόμη και όσοι ειναι πλαστογράφοι ή εκβιαστές ή διεφθαρμένοι ή επίορκοι ή ακόμη και δολοφόνοι, ενώ η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30%!!!

Κατέστρεψαν εκατομμύρια θέσεις εργασίας της παραγωγικής οικονομίας για να κρατήσουν άχρηστες σφραγίδες και τα ζώα που τις κραδαίνουν.

Απώτερος σκοπός φυσικά ήταν η εσωτερική υποτίμηση των τιμών των ακινήτων και της εργασίας.

Της εργασίας των ιδιωτικών υπαλλήλων φυσικά και των ελεύθερων επαγγελματιών. Όχι των δημοσίων υπαλλήλων. Εκεί το κόστος έπεσε 11,5% μόνο, αν διαιρέσεις το συνολικό κόστος μισθοδοσίας δημοσίου δια του συνολικού αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων. Φεύ!

Η ανεργία δεν έτυχε! Πέτυχε!

Κάποιοι πρέπει να δικαστούν για αυτά τα εγκλήματα κατά του ελληνικού Λαού.

Μακάρι να επανέλθει η θανατική ποινή!

Καταδίκασαν εκατομμύρια έλληνες στη δυστυχία με κομματική υστεροβουλία.

Πρέπει να πληρώσουν.
Τόσο απλά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail