Τι μου θυμίζει η σημερινή μαύρη επέτειος

Άγης Βερούτης

Η σημερινή μαύρη επέτειος μας θυμίζει τον εκτροχιασμό της δημοκρατίας που αιτιάζεται σε διαβρωμένους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους να πράττουν διαφορετικά από εκείνα για τα οποία τους εξέλεξε ο Λαός.
Έκαναν αυτά δίνοντας την ευκαιρία σε γελοία παρανοϊκά ανθρωπάκια να γίνουν βιαστές της ελευθερίας και των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Τα ανθρωπάκια αυτά ξεκίνησαν τον βιασμό του Λαού θέτοντας εαυτούς και τους υπηρετούντες τους υπεράνω των νόμων.

Θέσπισαν εαυτούς "ακαταδίωκτους" κάνοντας τη δικαιοσύνη και τη νομοθετική παραγωγή γιουσουφάκια τους.

Οι ίδιοι παρακρατικοί στη Μεταπολίτευση παρείσφρησαν στα δυο κόμματα εξουσίας και μας κυβέρνησαν ως τώρα παρασκηνιακά. Ως και γιατρός βασανιστηρίων εξελέγετο βουλευτής Κρήτης με το ΠΑΣΟΚ...

Οποιαδήποτε ομοιότητα με σημερινά συμπτώματα της άρρωστης δημοκρατίας μας, όπου ανεπάγγελτοι, κωμικοί, αθλητές και τραγουδιάρηδες εκλέγονται με βάση τη δημοτικότητα για να παριστάνουν τους νομοθέτες, είναι εντελώς ΜΗ τυχαία.

Το κακό είναι ότι αυτοί πλέον κυβερνούν με την ψήφο πολιτών που έν γνώσει τους εκλέγουν βιαστές της υπόλοιπης κοινωνίας για δικό τους πελατειακό όφελος.

Δικτατορία της πλειοψηφίας είναι όταν μια πλειοψηφία καταπατά τα δημοκρατικά δικαιώματα των μειοψηφούντων ενάντια σε κάθε έννοια δικαίου και συνταγματικότητας.

Οι ελίτ μας είναι όπως γύφτοι που πάνε να βγάλουν κέρδος από τα υλικά κατεδάφισης της κοινωνίας. Φεύ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail