ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ στη Συρία. Ισλαμοφασίστες της ISIS εκτελούν άμαχους και παιδιά

Του Στρατή Μαζίδη

Ένα βίντεο φρίκης από όσα διαδραματίζονται στη Συρία έχει ανεβάσει το LiveLeak.com το οποίο εκτιμάται ότι είναι περίπου δύο μηνών.


Η τοποθεσία εικάζεται πως είναι το Χαλέπι ενώ ως προς το ποια ακραία ισλαμοφαστική οργάνωση ευθύνεται, το Μέτωπο Αλ Νούσρα ή η ISIS (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) οι εκτιμήσεις δείχνουν προς τη δεύτερη λόγω του λογότυπού της που εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο.

Οι εκτελεστές μιλούν ρωσικά και είναι κατά πάσα πιθανότητα τσετσένοι, καθώς και οι δύο αυτές ισλαμικές ομάδες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, διαθέτουν στις τάξεις τους τσετσένους. 

Τα θύματα, ανάμεσα στα οποία και παιδιά, συνελήφθησαν επί τόπου στη φάρμα που βρίσκονταν και κατηγορήθηκαν ότι συνεργάζονται με το συριακό στρατό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail