Τουλάχιστον 16 νεκροί και δεκάδες τραυματίες στην κόλαση του Βόλγκογκραντ

Της Αγγελικής Παρασίδου

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έκρηξη που προκλήθηκε από τη μαύρη χήρα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Volgograd στη νότια Ρωσία σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή για την Καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

"Με βάση με εξακριβωμένες πληροφορίες, η έκρηξη στο σιδηροδρομικό σταθμό σε Βολγκογκράντ έχει στοιχίσει 16 ζωές », δήλωσε ο Βλάντιμιρ Μάρκιν, εκπρόσωπος της Ερευνητικής Επιτροπής.Σύμφωνα με κάποια πηγή 37 τραυματίστηκαν εκ των οποίων 8 σοβαρά συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού 9 ετών που έχει μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο .Την ίδια στιγμή το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνει ότι 45 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ανεβάζοντας τον αριθμό των τραυματισμένων."Το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως μια πράξη τρομοκρατίας" δηλώνει ο Μάρκιν.Η έκρηξη έλαβε χώρα στις 12.45 τοπική ώρα στο εσωτερικό του κτιρίου του σιδηροδρόμου, η ισχύς της οποίας ήταν ισοδύναμη με τουλάχιστον με 10 κιλά TNT.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail