Σε γνωρίζω από τη SONY του σπαθιού την τρομέρη!

Όταν πριν δύο ημέρες πέτυχα στα πεταχτά την είδηση με τον εθνικό μας ύμνο και τη SONY δεν έδωσα μεγάλη σημασία σκεπτόμενος πως μάλλον θα πρόκειται για υπερβολή.


Του Στρατή Μαζίδη

Όμως σήμερα το πρωί το θέμα έπαιζε στα ραδιόφωνα και με μια καλύτερη αναζήτηση παρατήρησα πως είχε γίνει αντικείμενο αρκετών αναρτήσεων σε πολλές γνωστές και σοβαρές ιστοσελίδες.

Σε αρκετά ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι ο ΥΠ.ΠΟ. (προσοχή όχι ο hippo) Πάνος Παναγιωτόπουλος παραδέχθηκε ύστερα από ερώτηση των Δημαρά, Κουίκ και Αβραμίδη πως τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού μας ύμνου ανήκουν στην IODA-Orchard στο Los Angeles της οποίας μεγαλομέτοχος είναι η SONY.

Φαίνεται πως ο εθνικός μας ποιητής είχε έρθει σε συνεννόηση από τότε με τους ιάπωνες και ο εθνικός μας ύμνος θα πρέπει να ακούγεται, να παίζεται και να προβάλλεται μόνο μέσα από προϊόντα της SONY.

Αν αληθεύουν τα παραπάνω, τότε πρόκειται για πολύ μεγάλη ξεφτίλα και θα πρέπει να μάθουμε πως – πότε συνέβη αυτό.

Άραγε ακόμη πιστεύουν κάποιοι πώς δε θα ξεπουλούσαμε ακόμη και την Ακρόπολη αν προέκυπτε μια συμφέρουσα πρόταση;

Ευτυχώς τουλάχιστον που πήραμε μεταγραφή στη SONY... 

Είμαστε άξιοι της τύχης μας...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail