Πολιτική του χαζοχαμόγελου, του Ελ Πάσο, του smartphone και του ποδαριού της Παπακώστα

Λυπηρό πραγματικά το επίπεδο της σημερινής πολιτικής σκηνής και των όσων είδαμε χθες βράδυ στην ελληνική βουλή, δεν αφήνει καμία αμφιβολία πως δεν υπάρχει ελπίδα στον ορίζοντα.


του Στρατή Μαζίδη

Ένας πρωθυπουργός που εμφανίζεται σπάνια στο θίασο της Βουλής ως γκεστ σταρ να πετάει τις ατάκες του όπως "κοιτάζω από δω για να μη γελάω με όσα λες", να κάνει καζούρα λες και αυτός συγκεντρώνει λαοθάλασσες και που δεν απήντησε σε καμία από τις καίριες ερωτήσεις του αντιπάλου του. Επίσης έχει την τάση να κουνιέται από τη μέση και πάνω σαν κομπρεσέρ όποτε θέλει να τονίσει κάτι.

Ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πήγε στο Τέξας για να γίνει Τζόν Γουέιν ώστε να αντιμετωπίσει τον έλληνα Μπαντ Σπένσερ (Βενιζέλος) και που αντί να τραβά το λαό, τραβά συνήθως ορισμένες συλλαβές σε φράσεις του όπως "η ανατροπή του λαουυυυυυυύ μας" για να προκαλέσει χειροκροτήματα.

Από την άλλη έλληνες βουλευτές παρακολουθούν την ΜΠΑΟΚΑΡΑ και το ΘΡΥΛΟ αραχτοί με τα στομάχια τους στους καναπέδες, βρωμίζοντας τα τραπεζάκια του κυλικείου (ούτε εκεί δεν μπορούν να είναι καθαροί) και μπανίζοντας / φωτογραφίζοντας το ωμό τρεμάμενο κρέας γηραιών κυριών που έχουν εξάψεις.

Την ίδια στιγμή βουλευτές ψευδοαριστερού κόμματος ψηφίζουν λευκό ενώ μέσα τους φωνάζουν ΝΑΙ για να μη χάσουν τα προνόμια και κάποιοι εξακολουθούν να βρίσκονται για τα καλά στη φυλακή.

Τι είναι το παραπάνω;

Το επίπεδο της πολιτικής ζωής και του προσωπικού της σήμερα. Την ίδια ώρα που εμείς χαριεντιζόμαστε:

> ο Ερντογάν προκαλεί στο θέμα της Κύπρου ενώ φτάσαμε πάλι μια ανάσα από θερμό επεισόδιο στο βόρειο Αιγαίο.

> η κοινωνία βρίσκεται μια ανάσα από τα κάγκελα

> η υγεία καταρρέει με το Αττικό Νοσοκομείο να λειτουργεί μόνο για να βάζει τσιρώτα να κοπούμε στο ξύρισμα

> η οικονομία πάει κατά διαόλου

Αυτά και πολλά άλλα θα έπρεπε να απασχολούν το μυαλό, το όσο έστω διαθέτων, των εθνοπατέρων προχθές και κάθε μέρα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail