Πολιτική αφασία

Του Αθανασίου Καρανάσιου

Έχουμε καθημερινά, πικρές εμπειρίες από την πολιτική αφασία και τον κοινωνικό παχυδερμισμό της πλειοψηφίας των «συμπολιτών» μας.
Είναι οι –κατά τον σοφό Ηράκλειτο- «κοιμισμένοι». Αυτοί, που αφού δουν μοιάζουν με τυφλούς, αφού ακούσουν μοιάζουν με κωφούς.

Αυτοί είναι… οι «παρόντες απόντες». Σ όλους αυτούς τους απαθείς και αδιάφορους, τους απολίτικους και παθητικούς, τους άμεσα ή έμμεσα υποστηρικτές του συστήματος λέμε : «Ai sixtir κοιμισμένοι»!

Στη συστημική τηλεόραση που κάνει αδίστακτη χρήση τεχνικών προπαγάνδας για την πλύση εγκεφάλου, την τρομοκράτηση, τη φοροδοτική ηθική και την παθητικοποίηση των μαζών, λέμε : «Ai sixtir συστημική tv»!

Στις καθημερινές και εβδομαδιαίες εφημερίδες, που προπαγανδίζουν ασύστολα τη νέα αταξία, λέμε : «Ai sixtir βρωμοφυλλάδες»!

Στους ραδιοσταθμούς, που με τα παπαγαλάκια τους μολύνουν τον ελληνικό αέρα με ευθέως φιλοσυστημικές ή δημιουργώντας σύγχυση με δήθεν αντιμνημονιακές και μνημονιακές εκπομπές, λέμε: «Ai sixtir skai, alpha, real, βήμα fm κλπ.»!

drachmi5.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail