Αποκαλυπτικό animation των Φιλιππίνων πριν και μετά τον τυφώνα

Freepen: Αγγελική Παρασίδου 

Ενισχύσεις συνεχίζουν να καταφθάνουν στις Φιλιππίνες όπως αναφέρει η Huffington Post καθώς το νησί βιώνει τις συνέπειας από το πέρασμα του καταστροφικού τυφώνα Haiyan.
Αξιωματούχοι δήλωσαν την Τρίτη ότι πάνω από 1.700 άτομα επιβεβαιώθηκαν νεκρά, μολονότι ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί.

Δεδομένου ότι η διασπορά των ενισχύσεων γίνεται με αργούς ρυθμούς, πολλές από τις κοινότητες που επλήγησαν άσχημα δεν έχουν ακόμη λάβει βοήθεια. Το μέγεθος της καταστροφής και οι μάζες από τα συντρίμμια σε πληγείσες περιοχές έχουν εμποδίσει όλες τις προσπάθειες παροχής βοήθειας.

"Χρειαζόμαστε βοήθεια. Τίποτα δεν συμβαίνει," δηλώνει ο 81χρονος Aristone Balute στο Associated Press.

Τα αρχεία GIF παρακάτω δείχνουν εναέρια απόψεις των Φιλιππίνων πριν και μετά το πέρασμα του τυφώνα. Καθώς οι εικόνες εξελίσσονται, παράγκες ισοπεδώνονται, κτίρια καταρρέουν σε χαλάσματα και οι λιμενικές δομές εξαφανίζονται.


Πολή Γκουιγιάν στην επαρχία Σαμάρ στις κεντρικές Φιλιππίνες.Credit: Google / Getty Images


Credit: Digital Globe / Google Earth


Credit: Digital Globe / Google Earth


Credit: Digital Globe / Google Earth


Credit: Digital Globe / Google Earth
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail